Ειδήσεις

Περιμένουν απαντήσεις από κινητά και κάμερες ασφαλείας

Άφαντος παραμένει ο 20χρονος Ρεθυμνιώτης φοιτητής, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο σε αγωνία τους συγγενείς του, καθώς εξαφανίστηκε από τα Ιωάννινα στις 6 Φεβρουαρίου και εκ τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Aξιωματικοί της ΕΛΑΣ, ελέγχουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας,ενώ εως τη Δευτέρα το πρωί αναμένονται τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς υπήρξε μια καθυστέρηση από τις δύο εκ των τριών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Απαντήσεις από κάμερες ασφαλείας

Αναμένεται επίσης να έχει ολοκληρωθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, πλήρως η διαδικασία ελέγχου του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας και τις τηλεφωνικές συνομιλίες και θεωρούν πως θα είναι πλέον σε θέση να έχουν μια ποιο σαφή εικόνα για την υπόθεση.

Και ιδιώτης ερευνητής

Σύμφωνα με το epirusgateblogspot.gr συνεχίζει όμως και τις έρευνες,ο Γιαννιώτης ιδιωτικός ντετέκτιβ Φώντας Βρόσγος,ο οποίος συνάντησε τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο ενός αρτοποιείου,οι οποίοι ανέφεραν πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης,στις τρεις το μεσημέρι(της Παρασκευής 6/2),πέρασε από το κατάστημα,πήρε κάτι να φάει και έφυγε.

Αυτή η πληροφορία βοήθησε την αστυνομία η οποία έχει συλλέξει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των  γύρω καταστημάτων και τραπεζών.

Σχόλια