Ειδήσεις

Νέες συγκεντρώσεις για τον αγώνα της Ελλάδας, στις 18.00 στο Ηράκλειο

Νέο μπαράζ συγκεντρώσεων υπέρ της "ελληνικής υπόθεσης" θα πραγματοποιηθούν σήμερα. Η συγκέντρωση για το Ηράκλειο έχει προγραμματιστεί στις 18.00 στην πλατεία Ελευθερίας.

Ωστόσο συγκεντρώσεις υπέρ του αγώνα της ελληνικής κυβέρνησης κατά της λιτότητας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και δεκάδες πρωτεύουσες σε όλο τον κόσμο.

Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στην πλατεία Συντάγματος με σύνθημα «Δεν φοβόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε, λέμε όχι στη λιτότητα, υψώνουμε τη φωνή μας και επιλέγουμε την αξιοπρέπεια».

Παρόμοιες συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Πάτρα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Παράλληλα, πολλές χώρες του εξωτερικού έχουν προγραμματίσει για σήμερα συγκεντρώσεις συμπαράστασης: Συγκεκριμένα, συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Βερολίνο, το Δουβλίνο, τη Λευκωσία, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Ρώμη, τη Βραζιλία αλλά και την Αυστραλία.

Προσκλητήριο για την αποψινή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας εξέδωσε και το ΕΠΑΜ Ηρακλείου:

"Το ΕΠΑΜ Ηρακλείου καλεί τους πολίτες να διαδηλώσουμε εκ νέου την Κυριακή 15 φεβρουαρίου (18:00, Πλατεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ), με σκοπό να διατρανώσουμε την θέληση μας για : Εδώ και τώρα ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ.Εδώ και τώρα ΑΠΑΛΛΑΓΗ απ' τα μνημόνια της ντροπής. Εδώ και τώρα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, που είναι και οι βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις της νέας κυβέρνησης και με αυτές ψηφίστηκε. 

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ δεν θα γίνει δεκτή από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ακόμη κι αν χρειαστεί ΡΗΞΗ με το ''ιερατείο'' της Τρόϊκα. Είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και θα τα καταφέρουμε σε κάθε περίπτωση. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι την τελική ΝΙΚΗ του ΛΑΟΥ και την απελευθέρωση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας".

Σχόλια