Ειδήσεις

Με συγκεντρώσεις "απαντούν" στους Ευρωπαίους οι Έλληνες

Λίγο πριν το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας οι πολίτες σε όλη τη χώρα εοτιμάζονται και πάλι να υψώσουν τη φωνή τους.

Συγκεντρώσεις υποστήριξης της κυβέρνησης οργανώνονται τις τελευταίες ώρες μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης σε όλη τη χώρα.

 Η ώρα που έχει δοθεί για το ραντεβού στις μεγάλες πλατείες είναι στις 18.00.

Όπως αναφέρει το κάλεσμα για το Ηράκλειο:

"Πολίτες από 24 χώρες και από τρεις ηπείρους θα διαδηλώσουν σήμερα μαζί μας Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. .... ελάτε να γεμίσουμε την πλατεία Ελευθερίας... Να ανταμώσουμε, να φωνάξουμε, να συζητήσουμε, να τραγουδήσουμε, να απαιτήσουμε την χώρα μας και την ζωή μας πίσω... Μαζί μας θα είναι και τα συγκροτήματα:

- Νέφαλα

- Αδέσποτοι

- '' Στεφανία Χατζάκη, Μανώλης Πετράκης - Σμαργιανάκης, Νίκος Αστυρακάκης ''

- Μουσικοί Χρονονάυτες

- Κωστής Μακάκης, Μανώλης Τζανάκης, Νίκος Σταματάκης, Αλέκος Φανουράκης''

- Εράν".

Κάλεσμα και από το ΕΠΑΜ

Το δικό του κάλεσμα απευθύνει και το ΕΠΑΜ αναφέροντας:

"Το ΕΠΑΜ Ηρακλείου καλεί τους πολίτες να διαδηλώσουμε εκ νέου την Κυριακή 15 φεβρουαρίου (18:00, Πλατεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ), με σκοπό να διατρανώσουμε την θέληση μας για : Εδώ και τώρα ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ.Εδώ και τώρα ΑΠΑΛΛΑΓΗ απ' τα μνημόνια της ντροπής. Εδώ και τώρα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, που είναι και οι βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις της νέας κυβέρνησης και με αυτές ψηφίστηκε. 

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ δεν θα γίνει δεκτή από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ακόμη κι αν χρειαστεί ΡΗΞΗ με το ''ιερατείο'' της Τρόϊκα. Είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και θα τα καταφέρουμε σε κάθε περίπτωση. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι την τελική ΝΙΚΗ του ΛΑΟΥ και την απελευθέρωση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας".

Σχόλια