Ειδήσεις

Mιχελάκης: "Απαράδεκτο το ψήφισμα του ΕΛΚ"

«Απαράδεκτο» χαρακτηρίζει ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός, κ. Γιάννης Μιχελάκης, το χθεσινό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ελλάδα, εκτιμώντας επίσης ότι ήταν «απαράδεκτη και η αποδοχή του ψηφίσματος από την ελληνική αντιπροσωπεία».

Ο κ. Μιχελάκης, σύμφωνα με το ethnos.gr, τονίζει ακόμη ότι «όταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα απαιτεί σεβασμό όλων των δεσμεύσεων, αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση».

Νωρίτερα, ο κ. Μιχελάκης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter είχε επικρίνει τη στάση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο εξέδωσε επιθετικό ψήφισμα κατά της Ελλάδας, αλλά και το γεγονός ότι το ψήφισμα έγινε αποδεκτό από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Ο κ. Μιχελάκης επισημαίνει, σύμφωνα με το ethnos.gr, ότι σε προηγούμενη ανάρτησή του στο twitter είχε σημειώσει πώς «δεν φτάνει η παρέμβαση Σαμαρά στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τερματισμό της λιτότητας, που δεσμεύτηκε στη Βουλή. Θα χρειαστεί ευρύτερη εκστρατεία με ιδιαν επαφές με Ευρωπαίους ηγέτες. Η κατάσταση στη χώρα ειναι σε οριακό σημείο. Θέλει πανστρατιά».

Σχόλια