default-image

Διπλή βράβευση στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Διπλή βράβευση στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι είχαν σήμερα την… τιμητική τους στον ΟΦΗ, αφού πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση παρέλαβαν τα βραβεία τους για τις διακρίσεις που είχαν.

Συγκεκριμένα, ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε ο MVP του εντός έδρας ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ το τέρμα του Γεωργιανού άσου με τον Εργοτέλη ψηφίστηκε το καλύτερο της 23ης αγωνιστικής. Τη βράβευση στον Κουτσιανικούλη έκανε το μέλος της διοίκησης, Μιχάλης Λελεδάκης, ενώ αυτή του Μερεμπασβίλι έκανε ο εξωτερικός συνεργάτης της ΠΑΕ για διατροφολογικά θέματα, Δημήτρης Καμπριάνης. Οι δύο ποδοσφαιριστές δήλωσαν χαρούμενοι για τη διάκριση, αν και σίγουρα θα προτιμούσαν η ομάδα να βρισκόταν σε καλύτερη… μοίρα. Τόνισαν, πάντως, πως θα συνεχίσουν ενωμένοι παρά τα προβλήματα.

Μετά τη βράβευση ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί ξανά με μειωμένο έμψυχο δυναμικό, ωστόσο το ζητούμενο είναι το θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News