default-image

Σπυριδάκης: "Ο ΟΦΗ δεν πεθαίνει, γιατί είναι η ίδια η Κρήτη"

Αθλητισμός
Σπυριδάκης: "Ο ΟΦΗ δεν πεθαίνει, γιατί είναι η ίδια η Κρήτη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ιστορικό στέλεχος του ΟΦΗ και γραμματέας του Ερασιτέχνη επί σειρά ετών, με επιστολή στην ΕΠΟ, που κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό αθλητισμού, κ. Κοντονή, αναφέρεται σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

«Ο ΟΦΗ δεν πεθαίνει, γιατί είναι το ίδιο το Ηράκλειο και η Κρήτη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά: «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Κοντονή, «σεβόμαστε, είπε, το αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών άλλα δεν θα πρέπει να ξεχνούμε τη λαϊκή κυριαρχία» πως σας φάνηκε κ. Πρόεδρε της ΕΠΟ και σε εσάς της Super League;

Δεν μπορεί στην Ελλάδα να έχει το δικαίωμα να προσφύγει σε όποια δικαστική αρχή μπορεί να τον βοηθήσει, ένας αποδεδειγμένα εγκληματίας, και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, και να μην μπορεί μια ΠΑΕ. Δηλαδή τι είναι ΕΠΟ κράτος μέσα στο κράτος και δεν συμφωνεί με το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους;

Το αυτοδιοίκητο με τη μορφή που εσείς το εξηγείτε είναι δική σας εφεύρεση και εφαρμογή. Στις προηγμένες ποδοσφαιρικές χώρες μπορεί να εφαρμοστεί το αυτοδιοίκητο. Όπως είπα και πιο πάνω το αυτοδιοίκητο να υπάρχει αλλά η εφαρμογή του να είναι σωστή και κατά το δοκούν. Μακάρι να βάλει χέρι ο κ. Κοντονής είμαι μαζί του.

Έχετε εξαντλήσει όλο σας το μένος και την αυστηρότητα σας στον ΟΦΗ γιατί άραγε; τι σας πείραξε; Επειδή προσπαθεί να σπάσει κάποιο κατεστημένο; Θα πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι ο ΟΦΗ δεν πεθαίνει γιατί είναι μια πόλη, μια Κρήτη, μια ιστορία δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να εγκαταλείψουμε τον αγώνα.

Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους δεν θα σας δώσουμε τη χαρά και την ικανοποίηση να παρακαλέσουμε. Έχουμε μάθει εμείς εδώ στην Κρήτη να πεθαίνουμε όρθιοι. Θα ήταν καλό να μάθετε για το παλικάρι στο φρούριο Φιρκά στα Χανιά που για να κρατήσει τη σημαία στο ύψος έκανε το κορμί του ιστό.

Μπορείτε να μας αναφέρετε πολλά σωματεία στην Ελλάδα με πάνω από 2.000 αθλητές-τριες και σε αγωνιστικά τμήματα και σε εθνικές κατηγορίες ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, κολύμπι, σκάκι, στίβο, άρση βαρών, πολεμικές τέχνες, με ιδιόκτητο γήπεδο, αθλητικό κέντρο και κλειστό γήπεδο;

Εσείς και εμείς όλοι θα φύγουμε γιατί είμαστε περαστικοί όμως ο ΟΦΗ θα κλείσει και δεύτερο αιώνα ιστορίας.

Αυτά τα λίγα και μην ρωτήσετε τι σχέση έχω με τον αθλητισμό γιατί θα εκπλαγείτε, αν θέλετε να σας αναφέρω την προσφορά μου στον αθλητισμό που υπηρετώ μισό αιώνα ακριβώς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News