default-image

Ληστές με καλάζνικοφ σκορπούν τον τρόμο στο Ηράκλειο

Κρήτη
Ληστές με καλάζνικοφ σκορπούν τον τρόμο στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις βαριά οπλισμένοι άνδρες αποπειράθηκαν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο, έπειτα λήστεψαν σούπερ μάρκετ στο Γάζι και αμέσως μετά εισέβαλαν σε βενζινάδικο επί του ΒΟΑΚ. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρία οπλισμένα άτομα επιχείρησαν να εισβάλλουν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Θερίσου. Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος, αλλά ο ιδιοκτήτης που βρισκόταν μέσα πρόλαβε να κατεβάσει τα ρολά, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι ληστές να φύγουν άπραγοι από το σημείο.

Οι τρεις ληστές, δύο εκ των οποίων είναι οπλισμένοι με καλάζνικοφ και ο ένας με πυροβόλο, φέρεται έπειτα να κατευθύνθηκαν στο Γάζι, όπου επιχείρησαν ληστεία και σε σούπερ μάρκετ.   

Οι δράστες απέσπασαν όσα χρήματα περιείχε εκείνη την ώρα το ταμείο αφήνοντας την υπάλληλο σε κατάσταση σοκ.

Αμέσως μετά - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - οι ληστές εισέβαλαν σε πρατήριο καυσίμων επί της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, όπου με την απειλή όπλου απέσπασαν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις της επιχείρησης  και έφυγαν προς άγνωστο σημείο επιβαίνοντας σε ΙΧ μάρκας Peugeot, χρώματος ασημί, που πρόσφατα είχε κλαπεί από περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για τον εντοπισμό τους.

Στο στόχαστρο των ληστών μπήκε ακόμα ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες ακινητοποίσαν υπάλληλο και πελάτες και κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ελεύθερος επαγγελματίας σε κοντινό σημείο από το χρυσοχοείο είδε τους δράστες, οι οποίοι μόλις τον αντιλήφθηκαν έστρεψαν το όπλο προς εκείνον και τον απείλησαν να επιστρέψει στο μαγαζί του.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News