Ειδήσεις

Ο Δήμος Πλατανιά στην έκθεση "Grekland Panorama"

Στα πλαίσια της στοχευμένης τουριστικής προβολής στη σκανδιναβική ταξιδιωτική αγορά, ο Δήμος Πλατανιά συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Σύλλογο επιχειρηματιών του δήμου, με δικό του εκθεσιακό περίπτερο στη 2η Grekland Panorama στη Σουηδία, που θα λάβει χώρα στη Στοκχόλμη από 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2015.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον ταξιδιωτικό προορισμό, ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών για κάθε επισκέπτη και που συνδυάζει ατέλειωτες δυνατότητες (επιλογές διαμονής σε βουνό ή θάλασσα, επιλογές διασκέδασης, επιλογές θεματικού τουρισμού-θαλάσσιος, θρησκευτικός, εναλλακτικός, πολιτιστικός, αθλητικός, χαλάρωσης, γαστρονομίας κ.λπ.).

Στην παρουσία τους συγκαταλέγονται παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και μουσική, παραδοσιακά κεράσματα στους επισκέπτες τη έκθεσης, καθώς και πολλά δώρα και προσφορές από επιχειρηματίες του δήμου με δωρεάν διαμονές και διακοπές στο δήμο Πλατανιά, και πολλές άλλες δραστηριότητες για τους Σουηδούς επισκέπτες.

Το Δήμο Πλατανιά εκπροσωπεί ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού κ. Πέτρος Μαρινάκης και το Σύλλογο Επιχειρηματιών εκπροσωπεί όλο το Δ.Σ.

Θα πρόκειται για μια δυναμική παρουσία του Δήμου Πλατανιά και των επιχειρηματιών δίνοντας το "παρών" στην έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού.  

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια