Ειδήσεις

Έκοψε την πίτα του ο ΣΕΕΔΝΗ

Χρονιά με πολλαπλές απαιτήσεις για τον κλάδο επισιτισμού και διασκέδασης στο Ηράκλειο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το 2015, και μέσα σε αυτό το κλίμα γεμάτοι ενθουσιασμό τα μέλη του ΣΕΕΔΝΗ έκοψαν χθες την πίτα τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο "Κουκουβάγια" στον πεζόδρομο της Μιλάτου, όπου το "παρών" έδωσαν μέλη, φίλοι και συνεργάτες του νεοσύστατου συλλόγου. Ανάμεσά τους και οι αντιδήμαρχοι Ηρακλείου, Γιώργος Καραντινός, Πέτρος Ινιωτάκης και Γιάννης Ρασούλης, των οποίων οι τομείς αρμοδιότητας σχετίζονται με τη λειτουργία και την ανάπτυξη των καταστημάτων.

Η πρόεδρος του ΣΕΕΔΝΗ Μαρία Χαλβατζή-Αντωνακάκη ζήτησε από την ηγεσία του Δήμου Ηρακλείου να στηρίξει εμπράκτως τον κλάδο επισιτισμού και διασκέδασης που έχει αναπτυχτεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο, τονώνοντας και την τοπική οικονομία με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, προκειμένου, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια, να καταφέρουν οι επιχειρηματίες να σταθούν όρθιοι και ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται και στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο Δήμο.

H βραδιά έκλεισε με εκλεκτούς μεζέδες και όμορφη μουσική, τα οποία άλλωστε δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν οι επαγγελματίες του είδους.

Σχόλια