Ειδήσεις

Κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας

Οι περισσότεροι μαθητές του νομού Ηρακλείου δεν πρόκειται να κάνουν μάθημα σήμερα, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Εκτός από το Δήμο Βιάννου που ήδη από χθες - καθώς είχε ξεκινήσει η χιονόπτωση - είχε ανακοινώσει ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ανάλογη είναι η εικόνα και σε άλλους δήμους της ενδοχώρας, ενώ και στο Ηράκλειο - ακόμη και μέσα στην πόλη - θα παραμείνουν κλειστά αρκετά σχολεία.

Αναλυτική ενημέρωση ανά δήμο:

Δήμος Βιάννου

Οι χιονοπτώσεις και τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν αναγκάσει τη δημοτική Αρχή να ανακοινώσει ότι το σύνολο των σχολείων της Βιάννου θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα.

Δήμος Μινώα Πεδιάδος

Κλειστά παραμένουν σήμερα λόγω της κακοκαιρίας τα σχολεία στο δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Δήμος Ηρακλείου

Λόγω των χιονοπτώσεων, των έντονων βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων σήμερα θα είναι κλειστά τα σχολεία στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Ηρακλείου:

Άγιος Μύρων, Άνω και Κάτω Ασίτες, Βενεράτο, Δαφνές, Καρκαδιώτισσα, Προφήτης Ηλίας, Κυπαρίσσι, Άγιος Σίλας, Βασιλειές και Άγιος Βλάσης.

Επίσης στην πόλη του Ηρακλείου θα παραμείνουν κλειστά το συγκρότημα του Καπετανάκειου και το 6ο Γυμνάσιο στην οδός Δουκός Μποφόρ.

Δήμος Μαλεβιζίου

Κλειστά θα παραμένουν σήμερα Τετάρτη 11/2, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και των ακραίων καιρικών φαινομένων, τα παρακάτω σχολεία στο δήμο Μαλεβιζίου:

? 1ο Δημοτικό & 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα

? 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Κρουσώνα

? Γυμνάσιο Κρουσώνα

? Λύκειο Κρουσώνα

? 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας

? 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου (κεντρικό κτίριο και παράρτημα)

? Δημοτικό Σχολείο Μαράθου

? Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Τυλίσου

? Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγίας Πελαγίας

? Νηπιαγωγείο Καλεσών

? Δημοτικό Σχολείο Ροδιάς

? Νηπιαγωγείο Ροδιάς

? Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Φόδελε.

Δήμος Χερσονήσου

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και αύριο Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Σχολείο Ελιάς - που ανήκει στη δημοτική κοινότητα Ελαίας - με απόφαση του δημάρχου Χερσονήσου, κ. Γιάννη Μαστοράκη. Η στέγη του κτιρίου υπέστη σοβαρή ζημιά εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή.

Επίσης ο δήμαρχος Χερσονήσου με απόφασή του προχώρησε σήμερα σε αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων στη Δημοτική Ενότητα Μοχού και στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, τα παρακάτω σχολεία:

* Νηπιαγωγεία Μοχού και Γωνιών

* Δημοτικό Σχολείο Μοχού

* Γυμνάσιο Μοχού

* Λύκειο Μοχού.

Σχόλια