Ειδήσεις

Στην τελική ευθεία για το 1o LoveRun

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για τη διεξαγωγή του πρώτου δρόμου Υγείας 4.000 μέτρων με την ονομασία "LoveRun" που θα διεξαχθεί στο λιμενοβραχίονα του ενετικού φρουρίου Κούλε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12:00, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Με σύνθημα "Αγαπάμε να τρέχουμε-Αγαπάμε να προσφέρουμε" ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου προσκαλεί σε μια διοργάνωση ελεύθερου τρεξίματος χωρίς χρονομέτρηση για ζευγάρια που τους ενώνει δεσμός αγάπης μεταφορικά και κυριολεκτικά (ζευγάρια, φίλοι, γονείς με παιδιά).

Η ιδιαιτερότητα του "Love Run" είναι ότι δρομείς τρέχουν σε ζευγάρια δεμένοι με το "κόκκινο νήμα της μοίρας". Ο μύθος λέει ότι «ένα αόρατο κόκκινο νήμα συνδέει αυτούς που είναι γραφτό να συναντηθούν, ανεξαρτήτως χρόνου, τόπου ή περίστασης. Το μαγικό αυτό νήμα μπορεί να τεντωθεί, να μπερδευτεί αλλά ποτέ δε σπάει». Είναι μια έκφραση συναισθημάτων που συνδυάζεται με την υγεία και τη φυσική δραστηριότητα μέσω του τρεξίματος αλλά παράλληλα μια έμπρακτη εκδήλωση υποστήριξης καθώς έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μπορείτε λοιπόν να λάβετε μέρος σε αυτή τη γιορτή για την Αγάπη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σύντροφό σας, το φίλο/η σας, το παιδί σας και να νιώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα χαράς και προσφοράς τρέχοντας ή ακόμη και περπατώντας σε μια μοναδική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν T-shirts της διοργάνωσης, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Η Ζωοδόχος Πηγή".

Εξαντλούνται οι διαθέσιμες θέσεις

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται έως την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου ενώ ήδη έχει μείνει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Περισσότερες πληροφορίες για να δηλώσετε συμμετοχή στο www.loverun.gr.

Σχόλια