Ειδήσεις

Νέα ζημιά στο στέγαστρο του Παγκρητίου λόγω των ανέμων

Η προηγούμενη κακοκαιρία είχε φέρει εκτός των άλλων και την καταστροφή ενός τμήματος του στεγάστρου του Παγκρήτιου Σταδίου. Κάτι ανάλογο λοιπόν συνέβη και σήμερα!

Όπως έγινε γνωστό, οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην περιοχή του Ηρακλείου, εντάσεως 9 μποφόρ, προκάλεσαν την αποκόλληση ενός ακόμη τμήματος του στεγάστρου του Παγκρητίου!

Οι αρμόδιοι έσπευσαν επιτόπου προκειμένου να κάνουν μια πρώτη αξιολόγηση της ζημιάς που έχει προκληθεί, ενώ η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός.

Οι άνεμοι ούτε σε αυτό το κύμα κακοκαιρίας άφησαν αλώβητο το Παγκρήτιο Στάδιο

Εκτός λειτουργίας σήμερα και αύριο το Παγκρήτιο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λόγω προβλημάτων στο δυτικό στέγαστρο του Παγκρήτιου Σταδίου, όλα τα τμήματα και οι δραστηριότητές του δε θα λειτουργήσουν, για λόγους ασφαλείας, σήμερα Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 και αύριο Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015.

Όπως μας ενημερώνει η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ, τα μέλη του Γυμναστηρίου του Παγκρήτιου Σταδίου μπορούν να εξυπηρετούνται στο Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Πνευματικού Κέντρου Ηρακλείου στις Πατέλες.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η αποκόλληση μέρους του στεγάστρου που προξένησε η προηγούμενη κακοκαιρία που σάρωσε το νησί…

Σχόλια