default-image

Έξι συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κρήτη
Έξι συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκαναν νταραβέρι με ναρκωτικά και πιάστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης. Ο λόγος για έξι άτομα, 5 Έλληνες ηλικίας 26, 31, 31, 32 και 35 ετών, και έναν 25χρονο Αλβανό, που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Δίωξης, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος προμήθευε τον 31χρονο και τον 25χρονο με ποσότητα ηρωίνης. Επιπλέον διαπιστώθηκε ο 26χρονος να εξέρχεται της οικίας του 32χρονου και να προμηθεύει ποσότητα ηρωίνης τον 31χρονο. Σε μεταγενέστερο χρόνο ο 35χρονος εισήλθε στην οικία του 32χρονου και προμηθεύτηκε ποσότητα ναρκωτικών δισκίων από τον ίδιο και τον 26χρονο.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών τόσο στους συλληφθέντες όσο και στην οικία του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν 2,6 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και 65 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 1.109 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα πτυσσόμενο στιλέτο. Επιπλέον κατασχέθηκε μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News