default-image

''Κάποιος μας κάνει πλάκα''

Περίεργα
''Κάποιος μας κάνει πλάκα''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μας το κάνουν επίτηδες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Μόλις υπάρχει πολιτική ή οικονομική ανακατωσούρα νάσου και οι αέρηδες, αποπροσανατολιστικοί θέλεις, σαρωτικοί θέλεις,  αλλά σίγουρα θυελλώδεις που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους.

Σε συγχορδία τα χιόνια , οι καταστροφικές βροχές η άνοδος της στάθμης του νερού στα ποτάμια, η φουσκοθαλασσιά και τα λοιπά δεινά.

Αποπροσανατολιστικά καιρικά φαινόμενα που τα στέλνουν οι ''οχθροί'' κι εγώ δεν προλαβαίνω τις εξελίξεις με τις απανωτές δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών - αποπροσανατολιστικές κι αυτές - για το τι θα πράξουν και πως θα κονταροχτυπηθούν με τον άλλο ''οχθρό'' αυτό της κρίσης, της φτώχειας, της πείνας, της δυστυχίας.

Μας το κάνουν επίτηδες και δεν εξηγείται αλλιώς καθώς  μέχρι σήμερα εγώ ήξερα πως τις ''μεγάλες αποκρές κουζουλαίνονται κι γρές'' αλλά τώρα ακυρώνονται εκδηλώσεις κεφιού, καντάδες, μασκαράτες και μασκαράτες κι εγώ θα νοσήσω από στερητικό σύνδρομο.

Άσε που πια μου λένε λόγω αέρα πως πρέπει να περιορίζω και τις μετακινήσεις μου, να κλείνω τα παράθυρα, να κάθομαι μέσα και να προσέχω και το τι τρώω γιατί η πολυθρόνα και η τηλεόραση με παχαίνουν.

Τελικά κάποιος μας κάνει πλάκα και μάλιστα άγρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News