default-image

Λαϊκή Στάση: "Μαζική συμμετοχή έξω από το Ειρηνοδικείο"

Κρήτη
Λαϊκή Στάση: "Μαζική συμμετοχή έξω από το Ειρηνοδικείο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στήριξη και τη συμμετοχή όλων στο κίνημά τους ζητούν με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, που καλούν τον κόσμο να αντιδράσει και αυτήν την Τετάρτη με την παρουσία του έξω από όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδας, καλώντας ταυτόχρονα τους Ηρακλειώτες πολίτες να δώσουν το "παρών" έξω από το Ειρηνοδικείο της πόλης, για να αποτραπεί, όπως λένε, για μια ακόμη φορά η κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες αλλά και για την επόμενη συνέλευσή τους.

Στην ανακοίνωση-κάλεσμα αναφέρουν: «Όλοι την Τετάρτη (11/02/2015) και ώρα 15:00 έξω από όλα τα Ειρηνοδικεία τις Ελλάδος να ακυρώσουμε του πλειστηριασμούς που σκοπό έχουν την κλοπή το περιουσιών μας από τις τράπεζες και οσονούπω από το Δημόσιο... μέχρι να ματαιωθούν οριστικά.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, πιστή στο εβδομαδιαίο της ραντεβού των δύο τελευταίων χρόνων, καλεί όλους τους πολίτες με την παρουσία τους, αυτήν την Τετάρτη (11/02/2015) και ώρα 15:00, έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης, να αποτρέψουμε για ακόμα μια φορά την κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευσή της.

Μόνο η αλληλεγγύη και η συνένωση των δυνάμεών μας θα μπορέσει να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στην ουσία να σώσει τις περιουσίες μας, αλλά κυρίως τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών.

Να πούμε ναι στον κοινό αγώνα, να καταργήσουμε στην πράξη τα μνημόνια!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News