Ειδήσεις

ΕΚΗ: "Είναι ανάγκη να ξαναγεμίσουν οι πλατείες"

«Η ανάγκη να ξαναγεμίσουν οι πλατείες από τους "αγανακτισμένους" είναι αναγκαία όσο ποτέ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το "παρών" στη συγκέντρωση των πολιτών, την ερχόμενη Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα στην πλ. Ελευθερίας, «αυτή την φορά όχι για να πολιορκήσουν την Ελληνική Βουλή αλλά για να εκφράσουν τη στήριξη τους για αλλαγή της Ευρωπαϊκής πολιτικής», όπως τονίζουν.

Το Εργατικό Κέντρο στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Οι Έλληνες, θα πρέπει να στείλουμε με ομοψυχία τώρα, ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη για αλλαγή της πολιτικής λιτότητας, της ύφεσης, της ανεργίας, που φτωχοποιεί ολοένα τον Ελληνικό Λαό. Ένα μήνυμα εθνικής ενότητας που σκοπό θα έχει να συμπαρασύρει και τους λαούς των χωρών του νότου (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος κ.λπ.) για εφαρμογή πολιτικών ανάπτυξης και μείωσης της ανεργίας.

Δεν είναι ώρα για κριτική αλλά για συσπείρωση του Ελληνικού Λαού, απέναντι σε όλους αυτούς που δεν εξυπηρετούν το συμφέρον των Ευρωπαϊκών λαών, αλλά των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Στις επόμενες μέρες  δε θα γίνει ουσιαστικά διαπραγμάτευση για το δημόσιο χρέος, αλλά διαπραγμάτευση για την εθνική μας αξιοπρέπεια. Η ιστορική ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καλεί τους εργαζόμενους να μετέχουν στις αυθόρμητες συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια των πολιτών, την ερχόμενη Τετάρτη 11.02.15 και ώρα 18:00 και την ερχόμενη Κυριακή 15.02.15 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Ελευθερίας».

Σχόλια