Ειδήσεις

Τα άλμπουμ της Panini, δωρεάν με τη "Νέα Κρήτη"

Δωρεάν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου με την "ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ" τα αυτοκόλλητα Panini!

Λατρεία εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων σε όλο τον κόσμο!

Το παγκόσμιο φαινόμενο με τα συλλεκτικά αυτοκόλλητα που άρχισε πριν από 54 χρόνια στην Μόντενα της Ιταλίας και κατέκτησε όλο τον πλανήτη, φυσικά και την χώρα μας! Το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978, με το φακελάκι να έχει, όπως πάντα, πέντε αυτοκόλλητα. Το 1984, ο Γιάννης Διακογιάννης αναλαμβάνει την επιμέλεια του πρώτου ελληνικού άλμπουμ και όλα τα στοιχεία θα σταλούν στην Ιταλία, όπου δημιουργήθηκε η πρώτη έκδοση που αφορούσε το πρωτάθλημα της χώρας μας.

Η αίσθηση μοναδική, η διαδικασία μυσταγωγική καθώς σκίζουμε το φακελάκι και αποκαλύπτεται το περιεχόμενο του. Η αγωνία και το άρωμα από τα αυτοκόλλητα ξυπνούν τις αισθήσεις και το συναίσθημα της χαράς και της προσμονής κορυφώνεται για το τι κρύβει μέσα του το φακελάκι με τα 5 αυτοκόλλητα. Ο χρόνος σταματάει και νιώθουμε ότι μεταφερόμαστε στο προαύλιο του σχολείου, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι και ανταλλάσουμε ή παίζουμε με τα αυτοκόλλητά μας αγοράσαμε από το περίπτερο της γειτονιάς. Το ποδόσφαιρο είναι πρωταγωνιστής και η Panini μέρος της παράδοσης. Αυτό είναι κάτι που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω σε ένα χόμπι το οποίο ξεκινήσαμε να το κάνουμε μικροί και το συνεχίζουμε ακόμα σήμερα με τον ίδιο ζήλο.

Η μοναδική επίσημη συλλογή της Superleague 2015 είναι γεγονός. Οι ατελείωτες ώρες που χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί το αυθεντικό άλμπουμ σε συνδυασμό με τις προσεκτικά επιλεγμένες φωτογραφίες των παιχτών της Superleague 2015, δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα κάτι που μπορεί να πετύχουν μόνο τα αυθεντικά και μοναδικά αυτοκόλλητα της Panini.

Η  Superleague 2015, είναι ανανεωμένη, έχει δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες και σίγουρα θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό συλλέκτη! Απαράμιλλη ποιότητα στα αυτοκόλλητα, με πολύτιμες πληροφορίες για τον κάθε παίχτη, ειδικές ενότητες αλλά και έναν πολύ μεγάλο διαγωνισμό που δίνει τη δυνατότητα στους συλλέκτες να κερδίσουν μεγάλα δώρα! Το άλμπουμ αποτελείται από 48 σελίδες, περιλαμβάνει και τις 18 ομάδες της Superleague με τις επίσημες εμφανίσεις τους ενώ υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στους οπαδούς της κάθε ομάδας και στα ανερχόμενα ταλέντα.

Η αυτοκολλητομανία είναι γεγονός είτε πρόκειται για Μουντιάλ, είτε για Euro, είτε όπως τώρα που ήρθε η νέα συλλογή Panini Superleague 2015! Λένε πως τα ιδανικά και οι ιδέες παραμένουν αθάνατες ό,τι κι αν συμβεί. Ακόμα και σήμερα, που υπάρχουν τόσα ερεθίσματα, παιδιά  και μεγάλοι παθιάζονται συζητούν και διαπραγματεύονται τα διπλά αυτοκόλλητα τους για ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί το άλμπουμ, αυτή η ποδοσφαιρική εγκυκλοπαίδεια.

Η Panini που μεγάλωσε γενιές και γενιές είναι πάντα εδώ και το υπέροχο ταξίδι στο χρόνο συνεχίζεται!

Κώστας Ταμπάκος

Σχόλια