Ειδήσεις

Παραμένει άφαντος ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο

Άφαντος παραμένει ο 20χρονος σπουδαστής από το Ρέθυμνο, Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.  

Στα Ιωάννινα βρίσκονται η μητέρα του και συγγενείς της οικογένειας που καταθέτουν στις αστυνομικές αρχές ότι γνωρίζουν για τις κινήσεις του νεαρού σπουδαστή ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή. Οι έρευνες αστυνομίας και πυροσβεστικής συνεχίστηκαν και σήμερα γύρω από τη σχολή όσο και στη λίμνη ωστόσο μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχαν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα.

Ένα ακόμη 24ωρο ερευνών ολοκληρώνεται χωρίς αποτέλεσμα, εντείνοντας την αγωνία της οικογένειας του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, που έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευής. Παρά το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κανένα ουσιαστικό στοιχείο για το που μπορεί να οι έρευνες συνεχίστηκαν, τόσο γύρω από τη Γαλακτοκομική Σχολή και τη φοιτητική εστία, όσο και στη λίμνη των Ιωαννίνων. Στις έρευνες μετέχουν αστυνομικοί από το Τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων όσο και την 5η ΕΜΑΚ , όπως επιβεβαιώνει η επικεφαλής των τοπικών αστυνομικών αρχών.

Οι συγγενείς του 20χρονου εξακολουθούν να κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να βοηθήσει τις αρχές, ενώ σε κάθε τόνο διευκρινίζουν πως ο 20χρονςο δεν αντιμετώπιζε προβλήματα ικανά να οδηγήσουν στην εξαφάνιση του

Τόσο η μητέρα του 20χρονου που βρίσκεται ήδη στα Ιωάννινα, σπουδαστές της σχολής με τους οποίους διατηρούσε φιλικές σχέσεις, αλλά και Κρήτες φοιτητές στις πανεπιστημιακές σχολές της περιοχής, έχουν κλιθεί να καταθέσουν ότι γνωρίζουν για τις τελευταίες επαφές και κινήσεις του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο 20χρονος έφυγε το μεσημέρι της Παρασκευής από τη φοιτητική εστία, επισκέφθηκε σουβλατζίδικο της περιοχής περίπου στις 17:30 το απόγευμα και έκτοτε χάθηκε από προσώπου γης, χωρίς κανείς να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Και αυτό γιατί άφησε στο δωμάτιο του, τόσο το κινητό του τηλέφωνο, όσο το πορτοφόλι του και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. Κατά την εξαφάνιση του ο 20χρονος, φορούσε μπλούζα φούτερ με μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος.

Σχόλια