default-image

Πετράκης: "Ούτε σωτηρία, ούτε Ευρώπη"

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: "Ούτε σωτηρία, ούτε Ευρώπη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Λεβαδειακού με 2-1 τον έφερε στην 6η θέση και σε απόσταση μόλις ενός βαθμού από τον 5ο Παναιτωλικό.

Πλέον οι Ηπειρώτες μπορούν να κοιτούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την  πρώτη πεντάδα, αλλά ο Γιάννης Πετράκης φροντίζει να κρατάει χαμηλά τους τόνους αποφεύγοντας να κάνει λόγο για Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για την εικόνα του ΠΑΣ: «Νομίζω πως ούτε σωθήκαμε, ούτε πάμε για Ευρώπη. Είναι σπουδαίο αυτό που έχει γίνει μέχρι τώρα και έχουμε τόσους βαθμούς, είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό και είναι σημαντικό. Στόχος μας είναι να τα πάμε καλυτέρα με βάση αυτό που έχουμε δείξει να κάνουμε».

Για το αν μπορεί να συνεχίσει ο ΠΑΣ έτσι μέχρι το τέλος: «Αυτό που έχουμε τώρα δεν ξέρουμε πως θα είναι σε δέκα αγωνιστικές που τελειώνει το πρωτάθλημα. Η έννοια μου είναι βήμα-βήμα να είμαστε καλά. Δεν έχουμε υποσχεθεί κάτι. Θέλουμε να ανεβούμε σκαλοπάτια και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Δεν είναι εύκολο στην καθημερινότητα να το προσαρμόσεις αυτό, γιατί παίρνεις εύκολα αέρα και υπάρχουν παράγοντες που την επηρεάζουν. Έχει γίνει μια σπουδαία προσπάθεια, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κάνει πράγματα χωρίς να χάσει τη συγκέντρωσης της».

Για τη δουλειά του: «Αυτό που θέλω να κάνω κάθε μέρα μέσα από τη δουλειά μου είναι να προσπαθώ να κάνω το καλύτερο με τα δεδομένα που έχω στα χέρια μου».

Για το ποια είναι η «συνταγή» για να πετύχει μια ομάδα: «Το ένα είναι να υπάρχει καλή ποιότητα και δεν εννοώ μόνο αγωνιστική αλλά και σε ήθος προσπάθεια, φιλοδοξία και συμπεριφορά. Το άλλο να υπάρχει σκληρή δουλεία για να αξιοποιηθεί η ποιότητα. Έχουμε και την ποιότητα και εγώ και το τιμ προσπαθούμε να εξελίξουμε την ποιότητα μέσα από τη καθημερινή δουλειά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News