Ειδήσεις

Δερμιτζάκης: "Περηφάνια για τις προγραμματικές δηλώσεις"

«Δε θα υποκύψουμε. Θα δικαιωθούμε. Θα νικήσει το δίκαιο», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου Κωστής Δερμιτζάκης, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης τις οποίες ανέγνωσε από τη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας. Ο κ. Δερμιτζάκης δηλώνει υπερήφανος για τις «ιστορικές στιγμές» και τον αγώνα που δίνει η Ελλάδα, έναν αγώνα-παρακαταθήκη στις γενιές που έρχονται, όπως αναφέρει.

«Αισθάνθηκα περηφάνια και συγκίνηση, που έζησα αυτές τις ιστορικές στιγμές στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ακούγοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον πρωθυπουργό της Ελλάδος. Αισθάνθηκα περηφάνια και συγκίνηση, που συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στην πανεθνική προσπάθεια του λαού μας», αναφέρει συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο βουλευτής και συνεχίζει:

«Όλες και όλοι, που συμμετέχετε σε αυτόν τον όμορφο αγώνα της πατρίδας μας, να είστε υπερήφανοι γιατί αφήνετε ιερή παρακαταθήκη στις γενιές που έρχονται τον αγώνα σας για τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία, τη δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια. Να είστε υπερήφανοι γιατί θα μπορείτε να λέτε στα παιδιά σας ότι "ήμουν και εγώ εκεί, στον ωραίο αγώνα που έδωσε η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και τον πολιτισμό"».

Σχόλια