default-image

Βλέπει ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Βλέπει ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός πήρε ακόμα μια νίκη, την 8η σερί στη Λεωφόρο, και συνεχίζει να ελπίζει για τον τίτλο ο οποίος… περνάει κι από το «Γεντί Κουλέ».

Το εξαιρετικό εντός έδρας σερί του συνεχίζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» πήραν ακόμα μια νίκη, την όγδοη συνεχόμενη και έβδομη χωρίς να δεχθεί γκολ! Η ομάδα του Αναστασίου δείχνει πολύ δυνατή στη Λεωφόρο, εκεί όπου θα υποδεχθεί στις 22 Φεβρουαρίου τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» του Β' γύρου. Πριν, όμως, από αυτό το ματς θα πρέπει το «τριφύλλι» να «περάσει» κι από το «Γεντί Κουλέ» να θέλει να είναι «ζωντανό» στη μάχη του τίτλου.

Ο Γιάννης Αναστασίου κι οι ποδοσφαιριστές του το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, κάτι που φάνηκε κι από τις δηλώσεις τους. Η προσοχή όλων είναι στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, καθώς οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αυτό με την ομάδα του Αναστόπουλου. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα περιμένει τη Δευτέρα (09/02) να δει την κατάσταση των Λαγού και Πράνιτς που αποκόμισαν προβλήματα στο ματς με τον Παναιτωλικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News