Ειδήσεις

Στο "κόκκινο" το κέφι στο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Στους ρυθμούς της Αποκριάς κινείται από σήμερα το Ηράκλειο έως και την Καθαρά Δευτέρα μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και χάπενιγκ που είναι εντελώς δωρεάν για μικρούς και μεγάλους.

Η αρχή έγινε με το 6ο Παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, στο πάρκο Γεωργιάδη, που οργάνωσε η ομάδα "Χοιροκίνητοι", όπου εκατοντάδες παιδιά που συμμετείχαν έζησαν και φέτος μία συναρπαστική εμπειρία. Το "παρών" έδωσε και ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Εκατόν πέντε ομάδες και 1.100 παιδιά αναζητούν το γρίφο, ενώ βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα στρατηγεία τους.

Γρίφοι, δοκιμασίες, παιγνίδια και δώρα περίμεναν τους νικητές και όσους συμμετείχαν στο 6ο Παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Νωρίτερα, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου χόρεψαν ομάδες σύγχρονου χορού από σχολές του Ηρακλείου, ανεβάζοντας ακόμη πιο πολύ τη διάθεση των πολιτών.

Το Ηράκλειο κινήθηκε στους ρυθμούς της Αποκριάς, ενώ επόμενο συναρπαστικό ραντεβού αποτελεί το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού για τους μεγαλύτερους, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Το κέφι χτύπησε "κόκκινο" και στην παρέλαση με τη Φιλαρμονικής, το Γαϊτανάκι του Λυκείου Ελληνίδων, τους ξυλοπόδαρους και τις ομάδες παιδιών στο κέντρο του Ηρακλείου.

Αποκορύφωμα της Καστρινής Αποκριάς, η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου.

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια