Ειδήσεις

Θρίλερ η εξαφάνιση του Κρητικού φοιτητή στα Γιάννενα

Ώρες αγωνίας συνεχίζει να ζει η οικογένεια του 20χρονου Ρεθυμνιώτη φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος έχει να εμφανιστεί από την Παρασκευή το μεσημέρι στο οικοτροφείο της σχολής όπου φοιτά, ενώ την ίδια ώρα δεν έχει επικοινωνήσει με τους οικείους του, φίλους και γνωστούς.

Το neakriti.gr επικοινώνησε με γνωστούς και φίλους του 20χρονου από τα Γιάννενα, οι οποίοι παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, έχοντας μείνει άφωνοι από την είδηση της ξαφνικής του εξαφάνισης.

«Λίγες εβδομάδες πριν διασκεδάζαμε μαζί», λένε. «...Ήταν χαμογελαστός, ευγενικός, είχε περίσσια όρεξη… Γλεντούσαμε μαζί στην κρητική βραδιά που διοργανώνουμε κάθε Δευτέρα με τον Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Ιωαννίνων…».

Η μαρτυρία μιας Κρητικιάς φοιτήτριας στα Γιάννενα, που γνωρίζει το νεαρό Ρεθυμνιώτη, είναι αποκαλυπτική:

      

Οι φίλοι του 20χρονου συνεχίζουν υποστηρίζοντας πως δεν είχε ουδέποτε δείξει κάποια αρνητικά στοιχεία συμπεριφοράς, που ενδεχομένως να παρέπεμπαν στην εξέλιξη αυτή της υπόθεσης. «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε στην αναζήτηση του παιδιού… Είμαστε συγκλονισμένοι», καταλήγουν όσοι είδαν τελευταία φορά το φοιτητή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον εξαφανισμένο νεαρό, αφού στο δωμάτιό του στη Γαλακτοκομική Σχολή βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα όπως το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Με τον εφιάλτη να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο όσο περνούν οι ώρες, οι γονείς του νεαρού περιμένουν με λαχτάρα από ώρα σε ώρα να δώσει ένα σημάδι ζωής το παιδί τους, ελπίζοντας ότι η πολύωρη εξαφάνισή του δεν κρύβει κάτι κακό που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά ότι πρόκειται απλώς για μια νεανική απερισκεψία.

Λευτέρης Κουμαντάκης

Σχόλια