default-image

Ώρες αγωνίας... Χάθηκε Κρητικός φοιτητής στα Ιωάννινα

Κρήτη
Ώρες αγωνίας... Χάθηκε Κρητικός φοιτητής στα Ιωάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές αγωνίας ζουν τις τελευταίες ώρες η οικογένεια και οι φίλοι ενός νεαρού φοιτητή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 20χρονος από το Ρέθυμνο, ο οποίος είναι φοιτητής της Γαλακτοκομικής στην ΕΠΑ.Σ. Ιωαννίνων, έχει να εμφανιστεί από χθες το μεσημέρι στο οικοτροφείο της σχολής όπου φοιτά, ενώ οι γονείς του, που βιώνουν ένα μαρτύριο γνωρίζοντας ότι το παιδί τους δεν έχει δώσει ακόμη σημεία ζωής, έχουν ήδη σπεύσει στα Ιωάννινα και τον αναζητούν.

Την είδηση της εξαφάνισης του νεαρού, καθώς και το γεγονός ότι οι δικοί του τον ψάχνουν εναγωνίως έχοντας ήδη φτάσει στην πόλη όπου είναι σπουδαστής ο γιος τους, επιβεβαίωσε στο neakriti.gr η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, όπως επίσης και το ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τις αστυνομικές Αρχές.

Με την αγωνία όσο κυλούν οι ώρες ολοένα να μεγαλώνει, οι γονείς του νεαρού περιμένουν με λαχτάρα από ώρα σε ώρα να δώσει ένα σημάδι ζωής το παιδί τους, ελπίζοντας ότι η πολύωρη εξαφάνισή του δεν κρύβει κάτι κακό που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά ότι πρόκειται απλώς για μια νεανική απερισκεψία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News