Ειδήσεις

Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Χερσονήσου

Σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Χερσονήσου και των νομικών του προσώπων στις Γούρνες.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Μαστοράκης, ευχήθηκε σε όλους το 2015 να είναι έτος προοπτικής, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία του προέδρου του Δ.Σ., αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, προέδρων νομικών προσώπων και προέδρων τοπικών κοινοτήτων και της γενικής γραμματέως του Δήμου. Ο δήμαρχος έκοψε την πίτα, αφού προηγουμένως ευχαρίστησε το προσωπικό, την «κινητήρια μηχανή» του Δήμου, όπως είπε, για τη μέχρι σήμερα συνεργασία. Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του, «στο σύντομο χρονικό διάστημα των πέντε μηνών, αν και με τους περισσότερους γνωριζόμαστε από παλιά, χτίζουμε εκ νέου μια σχέση εμπιστοσύνης, όπου και θα στηρίξουμε σε στέρεες βάσεις την προσπάθειά μας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών και την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει ως δημοτική Αρχή για το Δήμο μας. Στη δική σας συνεργασία βασίζομαι για να πετύχουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο», κατέληξε.

Το φλουρί κέρδισε η υπάλληλος της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου, κ. Μαρία Μηλάκη, ενώ από τους αιρετούς ο τυχερός ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Χωροταξικού Σχεδιασμού, κ. Εμμαν. Πετράκης.

Σχόλια