default-image

Μαρκαριάν και Κετσπάγια έχουν το πλεονέκτημα

Ποδόσφαιρο
Μαρκαριάν και Κετσπάγια έχουν το πλεονέκτημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο φαίνεται να είναι τα κεντρικά πρόσωπα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τους Μαρκαριάν και Κετσπάγια με την τελική απόφαση να λαμβάνεται την ερχόμενη Δευτέρα στη συνάντηση Γκιρτζίκη-Καραγκούνη.

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα του επόμενου προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Κλαούντιο Ρανέρι.

Το συγκεκριμένο θέμα θα ξεκαθαρίσει στην επικείμενη συνάντηση που θα έχουν τη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Όλο αυτό το διάστημα ακούστηκαν τέσσερα-πέντε ονόματα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «γαλανόλευκης», αλλά όλα δείχνουν πως θα υπάρξει τελικά κούρσα για δύο.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Μαρκαριάν και τον Τιμούρ Κετσπάγια. Όσον αφορά τις πιθανότητες του Γιώργου Δώνη, όσο περνούν οι μέρες γίνεται πιο σαφές ότι δύσκολα θα προκύψει θέμα με τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Η τελική απόφαση για τον «εκλεκτό» θα παρθεί στο επικείμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (12/02).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News