default-image

«Θέλω να ρίξω μπουνιά στον Ιμπραΐμοβιτς»

Ποδόσφαιρο
«Θέλω να ρίξω μπουνιά στον Ιμπραΐμοβιτς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καταφέρνει πάντα να κερδίζει τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό πάντα δεν οφείλεται στο εξαιρετικό του ταλέντο ως ποδοσφαιριστής.

Η συμπεριφορά του εντός του γηπέδου καταφέρνει πολλές φορές να βγάλει εκτός εαυτού αντιπάλους και όχι μόνο. Μάλιστα ο πρόσφατα αντίπαλός του Ροντ Φανί δήλωσε ότι θέλει να του δώσει μπουνιά.

Γενικώς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι σούπερ σταρ, αλλά όχι ακριβώς ο τύπος που κερδίζει τη συμπάθεια των ανθρώπων που συναναστρέφεται στο ποδόσφαιρο.

Λίγες μέρες λοιπόν μετά το τελευταίο κρούσμα (όταν λογομάχησε με παίκτη της Σεντ Ετιέν και γύρισε να δει τ' όνομά του στη φανέλα για να του απευθυνθεί) ένας άλλος αντίπαλός του… είπε πιθανότατα αυτό που όλόι οι υπόλοιποι θα ήθελαν να πουν.

Ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Ροντ Φανί, το παραδέχθηκε καθαρά: «Μου έχει έρθει να ρίξω μπουνιά στον Ιμπραΐμοβιτς περισσότερες από μια φορές».

Κι αφού τόνισε ότι «έχουμε πει διάφορα πράγματα μεταξύ μας στα αγγλικά, τα οποία δεν μπορώ να επαναλάβω δημοσίως», εξέφρασε την πίστη ότι ο Ζλάταν… σκοπίμως γίνεται τόσο αντιπαθής:

«Παίζει ένα ρόλο με την υπεροπτική συμπεριφορά του και το κάνει πολύ καλά. Θα 'πρεπε να του δώσουν Όσκαρ γι' αυτό. Μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υποδύεται. Ξέρω κάποιους παίκτες της Παρί και όλοι μου λένε ότι στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News