default-image

Δενδροφύτευση στη Δαμάστα την Κυριακή

Κρήτη
Δενδροφύτευση στη Δαμάστα την Κυριακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του Νηπιαγωγείου τους, προνήπια θα πραγματοποιήσουν δενδροφύτευση στη Δαμάστα την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, στις 10:30 το πρωί, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του χωριού.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Βρεφονηπιακό Σταθμό-Νηπιαγωγείο "Τα Μελισσάκια" (Μακριδάκη Μαρία) σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας.

Βασικοί συντελεστές της δενδροφύτευσης θα είναι τα "Μελισσάκια" του προνηπίου, στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του νηπιαγωγείου τους ακολουθώντας ένα σχέδιο εργασίας με θέμα το "Δάσος" το οποίο επεξεργάζονται με τη βοήθεια των γονιών τους.

Μάλιστα οι διοργανωτές της εκδήλωσης καλούν «τους Δαμαστιανούς και όλους τους φίλους να υποστηρίξουν με τη συμμετοχή τους τη σημαντική αυτή εθελοντική δραστηριότητα, που συνδυάζει την εκπαιδευτική διαδικασία με την προστασία του περιβάλλοντός μας».

Τέλος, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων η δενδροφύτευση θα μεταφερθεί σε μελλοντική ημερομηνία.

Για πληροφορίες: Μακριδάκη Μαρία (2810/314222), Σαρρής Γεώργιος (6944420970) και Μαυράκης Μιχάλης (6944623045).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News