default-image

Τα στελέχη των κομμάτων μιλάνε για τις διαπραγματεύσεις

Κρήτη
Τα στελέχη των κομμάτων μιλάνε για τις διαπραγματεύσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποίηση, επιφυλακτικότητα, στωικότητα, στοχευμένη διεκδίκηση, αλλά και αντιδράσεις, είναι μεταξύ των πρώτων σχολίων των εκπροσώπων κομμάτων και υποψηφίων στις εκλογές από το Ηράκλειο στην αποτίμηση των πρώτων διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους για την πορεία της χώρας.

Δ. Κλαράκης: «Η έναρξη της διαπραγμάτευσης είναι μία πρώτη νίκη»

«Είναι μία πρώτη νίκη η έναρξη της διαπραγμάτευσης, που είναι σκληρή και επίπονη, αλλά είναι διαπραγμάτευση και τώρα απαιτείται ψυχραιμία», σχολίασε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο ο Δημήτρης Κλαράκης.

Γ. Βαρδαβάς: «Το νέο μνημόνιο ή νέα συμφωνία έρχονται»

«Το νέο μνημόνιο ή η νέα συμφωνία έρχονται για την Ελλάδα. Η Ν.Δ. παρούσα, όταν θα ψηφιστούν τα νέα μέτρα.Οι δηλώσεις του Β. Σόιμπλε δε με ικανοποιούν», ήταν το πρώτο σχόλιο του υπευθύνου Οικονομικών στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου Γιάννη Βαρδαβά στο Ράδιο 9,84.

Λ. Αντωνόπουλος: «Το στοίχημα για το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι δεσμεύσεις του»

«Δεν υπήρξαν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ της σημερινής και της προηγούμενης κυβέρνησης», σχολίασε ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Αντωνόπουλος στο Ράδιο 9,84. «Το στοίχημα για την κυβέρνηση είναι πλέον οι προεκλογικές της δεσμεύσεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι διαπραγματεύσεις αυτές ξεκίνησαν από καλύτερο σημείο σε σχέση με τους προηγούμενους», πρόσθεσε.

Σ. Σκορδύλης: «Ο στόχος θα επιτευχθεί»

«Αναμενόμενη η πίεση. Ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος αλλά ο στόχος στο τέλος θα επιτευχθεί.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. διαπραγματεύονται επ' ωφελεία του ελληνικού λαού», σχολίασε ο εκπρόσωπος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κρήτη Στέλιος Σκορδύλης.

Γ. Στεφανάκης: «Αντιλαϊκό το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης»

«Το ΚΚΕ δικαιώνεται για άλλη μία φορά και εμμένει στις θέσεις και την πολιτική του. Το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης παραμένει αντιλαϊκό.

Έρχεται νέο πρόγραμμα σε βάρος των πολιτών», η θέση του υποψηφίου με το ΚΚΕ  Γιώργου Στεφανάκη.

Κ. Καραγιώργης: «Δεν έχουμε εθνική στρατηγική»

Στην ανάγκη χάραξης εθνικής στρατηγικής στάθηκε εκ νέου ο υποψήφιος με το Ποτάμι Κυριάκος Καραγιώργης, επισημαίνοντας πως το κόμμα θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση μόνο αν σταθεί στην πραγματικότητα και στα προβλήματα των Ελλήνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News