default-image

Ανάληψη δράσεων για επιμόρφωση επαγγελματιών υγείας

Κρήτη
Ανάληψη δράσεων για επιμόρφωση επαγγελματιών υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ανάληψη δράσεων-πρωτοβουλιών για τη συνεχή επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας και κοινωνικής πρόνοιας στην Κρήτη, προχωρούν από κοινού Περιφέρεια Κρήτης, 7η ΥΠΕ Κρήτης και ΤΕΙ Κρήτης.

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στην Περιφέρεια που συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Μανόλης Κλώντζας και τη συμμετοχή της Προϊσταμένης Διεύθυνσης Προγραμματισμού-Ανάπτυξης Πολιτικών Παροχής Υγείας 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Αιμιλίας Μαγκαναράκη, του διευθυντή της ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Κρήτης κ. Γιάννη Χλιαουτάκη, της καθηγήτριας τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Κρήτης κ. Μαρίας Παπαδακάκη, και της υπεύθυνης τεχνικής υπηρεσίας 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Άρτεμις Σπανάκη.

Ειδικότερα στη σύσκεψη συζητήθηκε ο συντονισμός δράσεων Περιφέρειας, 7ης ΥΠΕ και ΤΕΙ Κρήτης, για την επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας και κοινωνικής πρόνοιας σε θέματα αναγνώρισης και διαχείρισης της ενδοοικογενειακής βίας, όπως επίσης την υλοποίηση εκδηλώσεων που θα αφορούν ευπαθείς ομάδες πληθυσμού σε θέματα που θα αναδειχθούν μέσα από συνεργασία με εμπλεκόμενους φορείς. Η επιμόρφωση θα αφορά και τους εργαζόμενους στα προγράμματα "Κοινωνικής Μέριμνας" και "Βοήθεια στο Σπίτι".

Όπως διευκρίνισε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μανόλης Κλώντζας οι συσκέψεις αυτές θα επαναληφθούν και θα εξειδικευτούν ανά Περιφερειακή Ενότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News