Ειδήσεις

ΕΠΑΜ: "Κανένας διάλογος με τους εκβιαστές"

Σε σχόλιό του το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) αναφορικά με την απόφαση της ΕΚΤ να μην αποδέχεται κατ' εξαίρεση τα ελληνικά ομόλογα αναφέρει τα εξής:

«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να διακόψει τη χρηματοδότηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, εφόσον από τις 11 Φεβρουαρίου δε θα δέχεται ως εγγύηση ελληνικά ομόλογα! Και ως εκ τούτου, η μόνη επιλογή για άντληση ρευστότητας θα είναι πλέον ο μηχανισμός του ELA, o οποίος -ω! του θαύματος- ελέγχεται από την ΕΚΤ...

Ο ωμός εκβιασμός της γερμανοκινούμενης ΕΚΤ δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο διαλόγου με το ευρωπαϊκό ιερατείο που εγκαθίδρυσε στη χώρα μας το καθεστώς της νέας αποικιοκρατικής κατοχής. Καμιά απολύτως διαπραγμάτευση με τους σχιζοφρενείς της τοκογλυφικής... "αλληλεγγύης".

Όσοι επιμένουν ακόμα ότι μέσα στο ζουρλομανδύα του ευρώ υπάρχει δυνατότητα να ανατραπεί η λιτότητα και να επιτευχθεί η πολυπόθητη παραγωγική ανασυγκρότηση ή δεν έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα ή εξυπηρετούν σκοπιμότητες, αντίθετες με τo συμφέρον της χώρας και του λαού.

Αποδεικνύεται λοιπόν για ακόμα μια φορά ότι η μόνη λύση είναι: εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος, έξοδος από την ευρωζώνη, μετάβαση σε εθνικό κρατικό νόμισμα και διαγραφή του παράνομου χρέους».

Σχόλια