Ειδήσεις

Στη φάκα 27χρονος που "ρήμαξε" αποθήκη με λάδι

Έναν 27χρονο συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, καθώς, σύμφωνα με καταγγελία, ήταν ο δράστης κλοπής ελαιοραβδιστικών, μοτέρ, ενός ξυλοκοπτικού αλλά και ποσότητας ελαιολάδου από αποθήκη 75χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του 75χρονου, κατά το χρονικό διάστημα από τις 2 έως τις 4/2/2015, αφαιρέθηκαν από την αποθήκη του τρεις ράβδοι συλλογής ελαιοκάρπου, ένα μοτέρ, ένα ξυλοκοπτικό μηχάνημα και τέσσερα δοχεία με ελαιόλαδο.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, είχε διαπράξει την κλοπή και, αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, σε εγκαταλελειμμένο χώρο κοντά στο σπίτι του 27χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και συγκεκριμένα οι τρεις ράβδοι συλλογής ελαιοκάρπου και τα τέσσερα δοχεία με ελαιόλαδο, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχόλια