default-image

Πλήρωσε ακριβά τη μανία του για τα ηχοσυστήματα

Κρήτη
Πλήρωσε ακριβά τη μανία του για τα ηχοσυστήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε αδυναμία στα ηχοσυστήματα και το πλήρωσε ακριβά. Ο λόγος για έναν 20χρονο άνδρα που μετά τη σύλληψή του ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει ενώπιον του δικαστηρίου για τις κλοπές που είχε διαπράξει στο Ηράκλειο. Στην πλειοψηφία τους αφορούσαν ηχεία, κασετόφωνα, ενισχυτές, εξαρτήματα ηχοσυστημάτων, GPS, κ.α.

Σήμερα δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου για να καθίσει στο εδώλιο και δικάστηκε ερήμην. Αντιθέτως τα θύματά του εμφανίστηκαν και κατέθεσαν τα όσα γνώριζαν για την υπόθεση, αναφέροντας μία-μία τη ζημιά που είχαν υποστεί.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε κάθειρξη 6 ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από πρόσωπο που διαπράττει κλοπές κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, αλλά και φυλάκιση ενός έτους για κατοχή κροτίδων. Συνολικά του επιβλήθηκε ποινή 6 ετών και 6 μηνών, και ακόμη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια.

Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ διέταξε την οριστική απόδοση των κατασχεθέντων που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα στους ιδιοκτήτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News