default-image

Οι Πομπιανοί… ξεσήκωσαν το Ηράκλειο

Κρήτη
Οι Πομπιανοί… ξεσήκωσαν το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Τριώδιο άνοιξε και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας, που βρέθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, ντυμένοι με αποκριάτικες στολές, έχοντας πολύ διάθεση και κέφι και προσφέροντας παραδοσιακά κεράσματα, ενημέρωσαν τους περαστικούς αλλά και τους καταστηματάρχες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που ετοιμάζουν και φέτος στο χωριό τους.

Μια παράδοση που κρατάει 37 ολόκληρα χρόνια και θα συνεχιστεί με αποκορύφωμα τη νυχτερινή παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 5:30 το απόγευμα στην Πόμπια. Οι διοργανωτές μάς υπόσχονται πολλές εκπλήξεις και διασκέδαση, όπως αυτοί ξέρουν να προσφέρουν τόσα χρόνια άλλωστε στους επισκέπτες.

Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα αντιπροσωπία μελών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο θα μεταβούν στη γερμανική πόλη της Βόνης. Τα μέλη του Συλλόγου προσκλήθηκαν από τους τοπικούς διοργανωτές της καρναβαλικής γιορτής, ενώ επιστρέφοντας μαζί τους θα είναι και η γερμανική ομάδα, η οποία θα συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στη βραδινή παρέλαση στην Πόμπια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News