Ειδήσεις

"Ο Καμμένος δεν είναι ακροδεξιός"

Δε θα κατατεθεί οποιοδήποτε ψήφισμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά αρχηγού Ελληνικού Δημοκρατικού Κόμματος, αναφέρει ο κ. Μανόλης Κεφαλογιάννης με αφορμή τις δηλώσεις που προβάλλονται από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Ειδικότερα, ο κ.Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ως επικεφαλής και εκ μέρους των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή δηλώσεις που προβάλλονται από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters όπου αναφέρεται ότι: «οι συντηρητικοί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτίθενται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να καταδικάσουν μέσω της ψήφου τους το ακροδεξιό κόμμα-μέλος του νέου κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα, παρόμοια με εκείνη που είχε λάβει η ΕΕ επιπλήττοντας την Αυστρία πριν από 15 χρόνια. Δηλαδή παρόμοια απόφαση με εκείνη που είχε υιοθετηθεί το 2000, όταν ο Γεργκ Χάιντερ της ακροδεξιάς Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας είχε μπει στον κυβερνητικό συνασπισμό», δήλωσε ότι: 

«Δε θα κατατεθεί οποιουδήποτε ψήφισμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά αρχηγού Ελληνικού Δημοκρατικού Κόμματος που μετέχει στη νέα ελληνική κυβέρνηση. Η οποιαδήποτε σύγκριση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. κ. Πάνου Καμένου με τον Αυστριακό Γεργκ Χάιντερ, που καταδικάστηκε για ξενοφοβία και ρατσισμό δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα και τις αρχές του κόμματός του».

Σχόλια