Ειδήσεις

Παραιτήθηκε ο Αναστασιάδης!

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο «Γεντί Κουλέ», ο Άγγελος Αναστασιάδης γνωστοποίησε πως υπέβαλλε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε πως το αποτέλεσμα στο Ηράκλειο είναι ντροπή για τους Θεσσαλονικείς και πως φέρει όλη την ευθύνη. Στη συνέχεια ενημέρωσε πως έχει ήδη θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του Ιάκωβου Αγγελίδη και πως περιμένει την απόφαση της διοίκησης.

«Αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς σουτ. Είναι ντροπή για όλους μας. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Είπα στους παίκτες από το ημίχρονο ότι δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που βλέπω και ότι θα θέσω στη διάθεσή της διοίκησης την παραίτησή μου. Τους το είπα και τώρα. Το είπα και στον κ. Αγγελίδη. Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει κακό στην ομάδα. Η απόφαση είναι της διοίκησης. Αν θέλει να παραμείνω ως το τέλος ή για όσο θέλει θα είμαι εδώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι' αυτό που είδα. Με αυτό που κάνω νομίζω ότι λύνω τα χέρια των ανθρώπων που είναι από πάνω. Δεν φεύγω είμαι εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για το σκεπτικό της απόφασής του ανέφερε: «Μπορεί να φύγει κανένας άλλος εκτός από εμένα; Εγώ είπα στην αρχή ότι πάμε για πρωτάθλημα. Αυτή η κατάσταση είναι από τον Αστέρα. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω. Στην Ελλάδα είμαστε. Ένα ταρακούνημα χρειάζεται η ομάδα. Εγώ δεν πιστεύω ότι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ με αυτά τα προβλήματα, χρειάζεται προπονητή. Δεν μου αρέσει αυτό που λέω για την ομάδα του ΟΦΗ, της δίνω συγχαρητήρια. Ίσως δεν μπόρεσα να πείσω. Δεν το καταλαβαίνετε; Ποιος φταίει γι' αυτό;»

Σε ερώτηση για την αλλαγή τερματοφύλακα απάντησε: «Δεν είναι τα ονόματα το θέμα, είναι η ομάδα. Δηλαδή αν δεν έπαιζε ο Γλύκος τι θα γινόταν; Την προηγούμενη εβδομάδα μου λέγατε για τον Μακ».

Ενώ τέλος για το θέμα του Τζαβέλλα είπε: «Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ».

Σχόλια