default-image

Με τον Παλαιστίνιο πρέσβη συναντήθηκε ο Δ. Κουτσούμπας

Ελλάδα
Με τον Παλαιστίνιο πρέσβη συναντήθηκε ο Δ. Κουτσούμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα, στην έδρα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, με τον πρέσβη της Παλαιστίνης κ. Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Μουχαναντ Ζαράρ. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και ο Ναζίρ Ηλίας, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Στη συνάντηση ο πρέσβης μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του προέδρου Αμπάς στο ΚΚΕ, τονίζοντας πως οι επιτυχίες του κόμματος είναι επιτυχίες των καταπιεζόμενων λαών για την πραγματική δικαιοσύνη και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο παλαιστινιακό πρόβλημα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχαρίστησε τον πρέσβη, τον παρακάλεσε να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του ΚΚΕ στον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Αμπάς και επανέλαβε τις θέσεις του κόμματος για την αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και τη σταθερή θέση για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ ενημέρωσε επίσης την παλαιστινιακή αντιπροσωπεία για τις εκτιμήσεις του κόμματος για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News