default-image

Χειροπέδες σε 22χρονο για επτά κλοπές και διαρρήξεις

Κρήτη
Χειροπέδες σε 22χρονο για επτά κλοπές και διαρρήξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου είχε διαπράξει ένας 22χρονος, ο οποίος μετά από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν χρήματα, μέρος των κλοπιμαίων αλλά και ποσότητα κάνναβης. Έτσι, εκτός από την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής, συνελήφθη και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εξιχνίασαν συνολικά επτά υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, τις οποίες φέρεται να είχε διαπράξει στις 20/1/2013 και κατά το χρονικό διάστημα από τις 16/4/2014 έως και 31/7/2014 ο 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος χθες (3/2/2015) το πρωί συνελήφθη στο Ηράκλειο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 11,6 γραμμαρίων, δύο τηλεοράσεις, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Τα στοιχεία του νεαρού ταυτοποιήθηκαν από τη διενεργηθείσα προανάκρισή του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και μετά την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων που συλλέχθηκαν. Ο ίδιος εμπλέκεται σε επτά κλοπές και διαρρήξεις, σε καταστήματα και γραφεία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, από τα οποία είχε αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα (φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεοράσεις), και μάλιστα προξενώντας παράλληλα και φθορές.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News