default-image

Αναστασιάδης: «Έχει παγίδες το ματς με τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης: «Έχει παγίδες το ματς με τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το ματς με τον Παναιτωλικό αλλά και τον αγώνα με τον ΟΦΗ μίλησε ο Αγγελος Αναστασιάδης. Συγκεκριμένα είπε στην ΝΟVA:

Για την ήττα από τον Παναιτωλικό:

"Είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, δεν το περιμέναμε. Ηρθε σε μια πολύ άσχημη στιγμή και είμαστε υποχρεωμένοι να σηκωθούμε. Δουλεύουμε γι' αυτό το πράγμα. Από το τέλος εκείνου του παιχνιδιού και μετά, η σκέψη μας είναι στο ματς με τον ΟΦΗ. Να σηκωθούμε όλοι και να επανέλθουμε στην καλύτερη κατάσταση που μπορούμε να βρισκόμαστε".

Για το αν υπάρχει κάτι... θετικό από την ήττα από τον Παναιτωλικό και για το ματς με τον ΟΦΗ:

"Έχουμε έρθει σε αυτή την θέση κι άλλη φορά και η ομάδα ανταποκρίθηκε. Ένας είναι ο τρόπος, σηκώνεις το κεφάλι σου και προχωράς... Βλέπεις τα λάθη που κάνεις και συνεχίζεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Το μόνο θετικό είναι η συσπείρωση.

Συσπειρώνεται η ομάδα. Βλέπει την απειλή. Αυτό είναι το θετικό. Αν δεν το δεις, θα χαθείς. Αυτό πρέπει να κάνουμε στο ματς με τον ΟΦΗ, έχει παγίδες αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι τραυματισμένος, είναι ταλαιπωρημένος, είναι μια μεγάλη ομάδα όμως και ιστορική. Πρέπει να την δεις με μεγάλη σοβαρότητα. Εχει κινδύνους, αν δεν το δεις έτσι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ΟΦΗ με την μεγάλη ιστορία που έχει, την μεγάλη ομάδα που είναι και ανάλογα θα τον αντιμετωπίσουμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News