default-image

Πειραιώς: Ξεκινά νέος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Ελλάδα
Πειραιώς: Ξεκινά νέος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση και τις εξαιρετικές αξιολογήσεις που λαμβάνουν από τους συμμετέχοντες τα εκπαιδευτικά προγράμματα Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Practitioner του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας "Εξέλιξη", ξεκινά νέος κύκλος, στις 2 Μαρτίου.

Πρόκειται για δύο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, τετράμηνης διάρκειας, τα οποία έχουν αναδειχθεί σε κορυφαία στο χώρο τους. Τα δύο προγράμματα αποτελούν την e-Academy, μία Εκπαιδευτική Ακαδημία που δημιούργησε η "Εξέλιξη", με στόχο να προετοιμάσει τους καλύτερους επαγγελματίες στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα.

Το Digital Marketing Practitioner και το e-Commerce Practitioner είναι τα μόνα με εισηγητές 49 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, ενώ υπεύθυνος εκπαίδευσης είναι ο Παναγιώτης Γκεζερλής, καταξιωμένο στέλεχος του χώρου. Τα δύο προγράμματα προσφέρουν σε βάθος γνώση και εστιάζουν στην πρακτική εξάσκηση, ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν άμεσα να αναπτύσσουν και να αξιολογούν μία κερδοφόρα digital στρατηγική και αποτελεσματικές online καμπάνιες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες αποκτούν τριπλή πιστοποίηση: διεθνή πιστοποίηση OMCP (Online Marketing Certified Professional), την πιο αναγνωρίσιμη πιστοποίηση για Digital Marketing στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία, βεβαίωση e-Academy Practitioner αλλά και πιστοποιητικό ειδίκευσης Market Motive.

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει 100 ώρες εκπαίδευσης, με συνδυασμό διδασκαλίας σε αίθουσα και e-learning, όπου αναλύονται σε βάθος η θεωρία και όλες οι τεχνικές και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital. Επιπλέον, γίνεται εξάσκηση σε Η.Υ. σε μαθήματα όπως Pay-Per-Click, Social Media, Web Analytics, Conversion Rate Optimisation κ.ά.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας "Εξέλιξη" είναι πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας. Το ηλεκτρονικό επιχειρείν και η Καινοτομία στην Επιχειρηματικότητα αποτελούν βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησης της εταιρείας, που έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις συνέργειες του Ομίλου Πειραιώς, καθώς και συνεργασίες με αναγνωρισμένους φορείς.

Περισσότερες πληροφορίες στο site της "Εξέλιξης".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News