default-image

Δήμος Χερσονήσου: Νέο επεισόδιο στη "μάχη" των απορριμμάτων

Κρήτη
Δήμος Χερσονήσου: Νέο επεισόδιο στη "μάχη" των απορριμμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης άνοιξε ανάμεσα  στον Δήμαρχο Χερσονήσου  Γιάννη Μαστοράκη και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννη Σέγκο με αφορμή ανακοίνωση του δεύτερου με την οποία καταγγέλλει υπεροκοστολογήσεις στην διαχείριση των απορριμμάτων.

Το θέμα επανήλθε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο με τους δύο άντρες να ανταλλάσουν πυρά καταλογόζοντας σκοπιμότητες εκατέρωθεν . Η αντιπαράθεση είχε ξεκινήσει από προηγούμενες συνεδριάσεις  του δημοτικού συμβουλίου ενώ ο Δήμαρχος Χερσονήσου επανέλαβε ότι υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα.

Η αντιπολίτευση κατηγόρησε την δημοτική αρχή για υπεροκοστολόγηση της διαχείρισης των απορριμμάτων με την δημοτική αρχή να απαντά σε αιχμηρό ύφος ότι υπάρχει τεχνική εισήγηση και οι απαραίτητες διαδικασίες προχωρούν.

Τα απορρίμματα αποτέλεσαν μήλο της έριδος ανάμεσα στις παρατάξεις του δήμου Χερσονήσου από τις προηγούμενες συνεδριάσεις με το Γιάννη Σέγκο να κατηγορεί μάλιστα σε ανακοίνωση του τον Γιάννη Μαστοράκη για αντιδημοκρατικές διαδικασίες. Αιχμηρός στην απάντηση του και ο δήμαρχος Χερσονήσου που απάντησε ότι η παράταξη του Γιάννη Σέγκου ήταν εκείνη που αποφάσισε να αποχωρήσει.

Στην ιδιαίτερα τεταμένη ωστόσο συνεδρίαση δεν πάρθηκε κάποια απόφαση για το θέμα καθώς οι όποιες αποφάσεις για την διαχείριση των απορριμμάτων έχουν ήδη ληφθεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις με τα διαδικαστικά ζητήματα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να προχωρούν.

Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News