Ειδήσεις

Επισκέψεις Λ. Αυγενάκη σε χωριά του Ηρακλείου

Τον Προφήτη Ηλία, τον Πύργο, το Χουδέτσι, τις Αρχάνες και το Σκαλάνι επισκέφτηκε ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης για να συνομιλήσει με τους συμπολίτες του και να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη τους.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης κατά τη χθεσινή του περιοδεία σε Καμαiρες, Βοριiζια, Ζαροi, Γεiργερη και Αγιiα Βαρβαiρα έγινε δεκτός σε ευχάριστο κλίμα, ενώ συζήτησε με τους πολίτες για το φλέγον ζήτημα της διαπραγμάτευσης και το ζήτημα του χρέους.

Όπως τόνισε ο κ. Αυγενάκης «η ευχή όλων είναι να πάει καλά η χώρα και η κυβέρνηση να προχωρήσει το έργο της. Είναι σαφές ότι Κυβέρνηση πρέπει να βρει το βηματισμό της και εμείς ως αντιπολίτευση να συνδράμουμε δημιουργικά και εποικοδομητικά προς αυτή την κατεύθυνση. Παρακολουθούμε τις τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών σχετικά με τη διαγραφή ή μη του χρέους» και τόνισε ότι «αναμένουμε να ακούσουμε την επίσημη θέση της χώρας μας και πάνω σε αυτή θα τοποθετηθούμε με επιχειρήματα. Είναι βέβαιο ότι η λογική "κόψε-ράψε" δεν μπορεί να ισχύει για πάντα», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης.

Σχόλια