default-image

Συγκεντρώνουν αποκριάτικα είδη για παιδιά

Κρήτη
Συγκεντρώνουν αποκριάτικα είδη για παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια αποκριάτικη νότα χαράς επιχειρεί να δώσει το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας συγκεντρώνοντας αποκριάτικα είδη για το πάρτι μασκέ που ετοιμάζει για όλα τα παιδιά των ωφελουμένων των δομών. Η συγκέντρωση των αποκριάτικων στολών θα γίνει μέχρι και την Τετάρτη 11/2/2015.

Ειδικότερα, η Τράπεζα Χρόνου, το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων και το Γραφείο Διαμεσολάβησης σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. συγκεντρώνουν αποκριάτικες στολές, καινούργιες ή μεταχειρισμένες, σε πολύ καλή κατάσταση, και άλλα αποκριάτικα είδη, για το αποκριάτικο πάρτι μασκέ που διοργανώνεται για τα παιδιά των ωφελουμένων των δομών.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης αποκριάτικων στολών κ.λπ. μπορούν να το κάνουν από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες από τις 9:00 έως τις 17:00 στα παρακάτω σημεία:

-Τράπεζα Χρόνου (Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Ζωοδόχος Πηγή") στην οδό Μικράς Ασίας, στη Νέα Αλικαρνασσό (τηλ. επικοινωνίας: 2810-344 094).

-Γραφείο Διαμεσολάβησης (Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου) στην οδό Μεραμβέλου 56 (τηλ. επικοινωνίας: 2810-242 190).

-Επίσης καθημερινά από τις 9:00 έως τις 21:00 στο Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων (Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου) στη λεωφόρο Ικάρου 121, στη Νέα Αλικαρνασσό (τηλ. επικοινωνίας: 2810-229 944).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News