Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι επιμορφωτικές δραστηριότητες στο Δήμο

Στρατηγικό σχέδιο για την αναβάθμιση της γνώσης και της Παιδείας σε όλο το δήμο Ηρακλείου, με την έμπρακτη συμμετοχή και βοήθεια των εθελοντών Παιδείας που σε συνεργασία σε πρώτη φάση με τους προέδρους των τεσσάρων διαμερισμάτων της πόλης θα αναπτύξουν μια σειρά επιμορφωτικών δραστηριοτήτων και άλλων εκδηλώσεων σε όλες τις συνοικίες, τα διαμερίσματα και τις τοπικές κοινότητες του Δήμου, επιχειρεί η δημοτική Αρχή.

«Η δημοτική Αρχή», επισήμανε η αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Καναβάκη, επενδύει ένα μεγάλο μέρος της στρατηγικής στην Παιδεία, όχι μόνο γιατί στο σύγχρονο περιβάλλον η ανάπτυξη κάθε κοινωνίας περνάει μέσα από τη διαδικασία της εκπαίδευσης, αλλά και γιατί μόνο η Παιδεία προσφέρει την απαραίτητη υποδομή για την αναβάθμιση της κοινωνικής προόδου του συνόλου των δημοτών του Ηρακλείου».

Όπως είπε η ίδια μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγ. Δουλγεράκη, σε αυτή την προσπάθεια είναι πολύτιμη η συμμετοχή των εθελοντών Παιδείας που γίνονται κοινωνοί και συμμέτοχοι στο έργο που θα παραχθεί, ενώ πρόσθεσε ότι η προσπάθεια θα επεκταθεί και στην ύπαιθρο του δήμου.

Σχόλια