default-image

21ο Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης από το Σύλλογο "Ν. Καζαντζάκης"

Πολιτισμός
21ο Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης από το Σύλλογο "Ν. Καζαντζάκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 21ο Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης". Ο Σύλλογος για 21η συνεχόμενη χρονιά, παραμένοντας πρωτοπόρος στα πολιτιστικά δρώμενα υπηρετεί με συνέπεια, όχι μόνο το συνδικαλιστικό του ρόλο, αλλά και με ευαισθησία δίνει το δικό του στίγμα στην τέχνη και τον πολιτισμό. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 8 Ιουνίου 2015 στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.

H οργάνωση του 21ου Φεστιβάλ Παιδικής Θεατρικής Έκφρασης προσθέτει ακόμη μια πολιτιστική ψηφίδα στην ανάδειξη και προβολή του Παιδικού Θεάτρου. Ταυτόχρονα υποστηρίζει όλους τους συντελεστές του, που με τη συμμετοχή τους στα θεατρικά δρώμενα εξάρουν την αισθητική έκφραση στην Εκπαίδευση, ενώ δίνεται η δυνατότητα να προβληθεί ο ρόλος του Εκπαιδευτικού που δεν αποτελεί μόνο φορέα γνώσης αλλά και πολιτισμού.

Οι εκπαιδευτικοί εμψυχωτές που επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους μέχρι την Παρασκευή 13 Μαρτίου, επικοινωνώντας με τα γραφεία του Συλλόγου μας (Έβανς 83-85, Στοά Μουρτζή 2ος όροφος, Τηλ\Fax: 2810-284190), ή στα τηλ Μπελαδάκης Μανώλης 6974750597 και Έφη Διαμαντούλη. 6973834196.

H δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

  1. Την ονομασία του σχολείου και της τάξης που θα συμμετέχει
  2. Τον τίτλο του έργου κι ένα μικρό σχετικό επεξηγηματικό κείμενο
  3. Ονόματα εμψυχωτών , συντελεστών, μαθητών
  4. Διάρκεια έργου (όχι πάνω από 45 λεπτά)
  5. Φωτογραφία της θεατρικής ομάδος

Είναι γνωστό, όπως αναφέρει ο Σύλλογος, ότι, το φεστιβάλ δεν αποτελεί συμμετοχή σε ανταγωνιστικό διαγωνισμό, αλλά λειτουργεί ως άσκηση συμμετοχής και συνέκφρασης για την οποία, όλοι οι μετέχοντες αξίζουν ίσα, και βραβεύονται με σχετικό έπαινο.

Ακόμη η βραδιά συμμετοχής του σχολείου θα αποτελέσει αφορμή για τιμητική εκδήλωση βράβευσης του συγκεκριμένου σχολείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News