default-image

Θερμές ευχαριστίες Μ. Κλάδου

Ελλάδα
Θερμές ευχαριστίες Μ. Κλάδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε όλους τους πολίτες, «που ξεπέρασαν το φόβο και τους δισταγμούς τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχάλης Κλάδος, και τον στήριξαν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Κλάδου

«Το σπουδαιότερο ευχαριστώ για τους χιλιάδες πολίτες που έδωσαν στο ΣΥΡΙΖΑ τη νίκη είναι τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα», αναφέρει.

«Το νιώθουμε σε κάθε συναναστροφή μας, το νιώσαμε στην περιοδεία του Σαββάτου στα χωριά του Μαλεβιζίου Νιώθω περήφανος που μαζί με όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές βρέθηκα σε αυτή τη μάχη και μοιράζομαι μια μικρή συμβολή σε αυτή τη νίκη των δυνάμεων της ελπίδας Νιώθω περήφανος που ο τόπος μου βρέθηκε ξανά στην πρωτοπορία των πολιτικών εξελίξεων δίνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που ξεπέρασαν το φόβο και τους δισταγμούς και στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας στο νομό. Δε θα τους απογοητεύσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους, συναδέλφους, συγγενείς που με βοήθησαν και με τίμησαν με το σταυρό προτίμησής τους.

Η σκέψη σε αυτούς όλους, που με τους αγώνες τους μας έφεραν ως εδώ και δεν πρόλαβαν να ζήσουν αυτή τη νίκη. Υπόσχεση μας σε αυτούς πως δεν θα ξεχάσουμε από πού ερχόμαστε, θα υπηρετούμε τους ανθρώπους του μόχθου, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας, προκοπής.

Υ.Γ.: επειδή έχω δει τα όνομά μου σε τοπικά ΜΜΕ, να προορίζομαι σε διάφορες θέσεις, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον και δεν επιθυμώ να καταλάβω οποιαδήποτε μη εκλεγμένη θέση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News