default-image

V for Varoufakis: Ο υπουργός… σκίζει στο Facebook

Life
V for Varoufakis: Ο υπουργός… σκίζει στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σελίδα V for Varoufakis δημιουργήθηκε ως μια κίνηση υποστήριξης της προσπάθειας απεγκλωβισμού από την λιτότητα που εκφράζεται κυρίως από το νέο Υπουργο Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη. Πιστεύουμε ότι για την διαπραγμάτευση χρειάζονται πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να σταθούν αντάξια των περιστάσεων αντιμετωπίζοντας τους δανειστές ως πραγματικούς εταίρους και όχι ως κάποιους στους οποίους χρωστάμε υποτέλεια».

 Αυτό ήταν το πρώτο status της σελίδας «V for Varoufakis» στο Facebook, μιας κίνησης που στηρίζει, έστω και μέσω social media, τις προσπάθειες του νέου υπουργού Οικονομικών να αλλάξει τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της ελληνικής και ευρωπαϊκής οικονομικής κρίσης.

Η σελίδα γεννήθηκε αμέσως μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρουφάκη ενώπιον του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, πως η νέα κυβέρνηση δεν προτίθεται να συνεργαστεί με το σαθρά δομημένο μοντέλο της σημερινής τρόικας, στάση με την οποία κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινής γνώμης. Δεκάδες χιλιάδες fans έχουν συγκεντρωθεί στη σελίδα που δεν προλαβαίνει να μετράει τα "like".

Πηγή: in2life.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News