default-image

Επίσκεψη Λαμπρινού στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο

Κρήτη
Επίσκεψη Λαμπρινού στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, καθώς και τα γραφεία της ΔΕΠΤΑΗ, επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, κ. Γιάννη Αναστασάκη.

Ο κ. Λαμπρινός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ, κ. Γιάννη Ξυλούρη, και υπηρεσιακά στελέχη για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο, αλλά και για λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης.

Έγινε αναφορά για τη δεύτερη φάση του έργου, στις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και στο χρονοδιάγραμμα που υπάρχει. Επίσης ο δήμαρχος είδε από κοντά την πρόοδο των εργασιών, καθώς και τα τμήματα του συγκροτήματος τα οποία έχουν ολοκληρωθεί.

Ζήτησε να προχωρήσουν το ταχύτερο οι εργασίες ολοκλήρωσης των αιθουσών που μπορεί να δοθούν το συντομότερο σε χρήση, για θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αλλά και τη διοργάνωση συνεδρίων.

Ο κ. Ξυλούρης και τα υπηρεσιακά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΠΤΑΗ είπαν στον κ. Λαμπρινό ότι, εφόσον υπάρχει χρηματοδότηση, οι αίθουσες που έχουν ολοκληρωθεί μπορούν να δοθούν σε χρήση το αργότερο εντός εξαμήνου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News