default-image

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος Βρετανός για κακοποίηση ανηλίκων

Κρήτη
Προφυλακίστηκε ο 55χρονος Βρετανός για κακοποίηση ανηλίκων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πόρτα της φυλακής, μέχρι να οριστεί η δίκη του, θα περάσει ο 55χρονος Βρετανός που συνελήφθη την Παρασκευή στον Πλατανιά Χανίων ύστερα από καταγγελίες ότι κακοποιούσε δύο ανήλικα κορίτσια τα οποία είχε υιοθετήσει. Το μεσημέρι της Δευτέρας εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος, μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, του έδειξε το δρόμο προς τις φυλακές.

Ο 55χρονος Βρετανός, ο οποίος προφυλακίστηκε, κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών στον Πλατανιά Χανίων. Ο 55χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή λίγο πριν τις 11:30 π.μ. με κατεβασμένο το κεφάλι και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Έμεινε μέσα στο γραφείο για περίπου δύο ώρες, ακούγοντας λίγο μετά ότι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, επίσης βρετανικής υπηκοότητας, τα οποία είχε υιοθετήσει, αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ωστόσο στη φάση αυτή δε φαίνεται πως έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν οι αστυνομικές Αρχές ύστερα από καταγγελίες συνέλαβαν τον 55χρονο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Ο Βρετανός διέμενε τα τελευταία χρόνια σε περιοχή των Χανίων μαζί με τη σύζυγό του και πέντε παιδιά, τα οποία είχε υιοθετήσει στην πατρίδα του.

Αντώνης Νομικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News