default-image

Αθώοι για τις φθορές οι νεαροί οπαδοί

Κρήτη
Αθώοι για τις φθορές οι νεαροί οπαδοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο Ηράκλειο εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση με τους νεαρούς που κατηγορούντο ότι για οπαδικές διαφορές έκαναν γυαλιά-καρφιά καφετέρια στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου πριν ένα περίπου χρόνο, και συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου του 2014.

Στο δικαστήριο σήμερα κατέθεσαν οι 4 κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν λίγες μέρες μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως, το δικαστήριο απεφάνθη ότι είναι όλοι αθώοι για τις φθορές στην καφετέρια, εκτός από έναν που, ενώ αθωώθηκε επίσης για τις φθορές, κρίθηκε ένοχος για κατοχή γκλομπ. Η ποινή που του επεβλήθη για το γκλομπ είναι δύο μήνες με τριετή αναστολή.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου 2014, άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των πρόσωπων τους εισέβαλαν στο μαγαζί και επιτέθηκαν αρχικά σε έναν θαμώνα διαφορετικής από αυτούς ομάδας. Στο χώρο επικράτησε ένταση και πανικός, ενώ τραυματίστηκε από γυαλί στο κεφάλι ένας 58χρονος θαμώνας, που μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο για ράμματα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου εξέτασαν καρέ-καρέ τις εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της καφετέριας και έπειτα από λίγες ημέρες συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News